Hoppa till sidans innehåll

Fantastiskt engagemang

21 MAJ 2020 21:58
Det finns ett fantastiskt engagemang i förbundet vilket jag fått uppleva veckorna efter förbundsstämman där många hört av sig. Många som vill bidra. Och många som vill att saker ska gå rätt till.
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2020 21:58

Vi har alla en passion för idrotten Taekwondo vilket märks i engagemanget och är det som förenar oss. Det är något som vi ska ta fasta på och göra det bästa vi kan för att möjliggöra att alla får komma till tals, möjlighet att påverka och bidra med det man kan. 

Som förbundsordförande är mitt uppdrag att leda och fördela arbetet i förbundsstyrelsen. Arbetet i förbundsstyrelsen har precis börjat där nya ledamöter fått en onboarding, krisledningen haft sitt första sammanträde och där vi planerar för en kickoff i juni. Vi har många och viktiga beslut att verkställa från förbundsstämman. Till detta kommer även alla medskick och de indikationer motionsställare anfört som vi måste lyssna på. Och det är vårt primära uppdrag - att verkställa förbundsstämmans beslut.

För att underlätta arbetet i förbundet och ta tillvara på allas engagemang, har vi därför tagit fram ett onlinebaserat ärendehanteringssystem där du som medlem eller företrädare för en medlemsförening i förbundet kan skicka in dina förslag på ärenden till förbundsstyrelsen. Du hittar formuläret här och det kommer även länkas till under information om förbundsstyrelsen på hemsidan. 

Tycker du något är fel, vill att vi ska titta extra på något eller bara rent av undrar något allmänt? Skicka in det som ett ärende. Behöver vi veta något mer, innan det lyfts i förbundsstyrelsen, så kommer du bli kontaktad. Har du valt att vara anonym så kommer du inte synas i våra offentliga handlingar. 

Vi hoppas att det onlinebaserade ärendehanteringssystemet ska kunna underlätta för dig och oss att vi pratar mer öppet, med varandra och över gränser. Vi finns för samtliga av våra 198st medlemsföreningar och vi vill att Svensk Taekwondo ska komma framåt. 


Med vänliga hälsningar, 

Sammi Kaidi
Förbundsordförande 

 

Skribent: Sammi Kaidi
E-post: This is a mailto link

Svenska Taekwondounionen

Svenska ITF Förbundet

Riksidrottsförbundet

Svenska Taekwondoförbundet är en del av svensk idrott.

SISU Idrottsutbildarna

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Tillsammans för fler i rörelse

Vaccinera klubben

World Taekwondo

International Taekwon-Do Federation

Hitta oss på sociala medier
.
Svenska Taekwondoförbundet Facebook...Svenska Taekwondoförbundet Instagram

Postadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....