Hoppa till sidans innehåll

Förbundet anställer en Projektledare

22 JUL 2015 09:20
Styrelsen har identifierat behov av att nyanställa och därmed även utöka resurserna i förbundet. Först ut är en projektledare på heltid.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2016 14:14

Uppdraget innebär generellt att avlasta styrelsen och kansliet med operativa utvecklingsfrågor, samt projektleda konceptet med det Nya kansliet.

I dagarna blev det klart att Sammi Kaidi kommer tillträda som Projektledare på heltid i förbundet, med start måndagen den 20 juli. Detta innebär även att han kommer ta en time out från sitt förtroendeuppdrag i styrelsen under perioden då den tidsatta anställningen löper.

Han har en bakgrund i förbundet som utövare/tävlande/domare under åren 2006-2008, föreningsledare sedan år 2009, styrelseledamot i Västsvenska Taekwondoförbundet sedan år 2013 och i Svenska Taekwondoförbundets styrelse sedan år 2012 i olika roller. I arbetslivet har Sammi bland annat jobbat på kundserviceföretaget GoExcellent, transportbolaget Göteborgs Spårvägar och hos trafikhuvudmannen Västtrafik. Arbetsuppgifterna har varierat från att vara serviceagent till trafikledare, processledare, informatör och arbetsledare. Dessutom har han hunnit driva eget inom bland annat event och livsmedel.

Tack vare att Sammi endast är 23 år gammal omfattas han av lägre anställningskostnader och andra statliga stöd, vilket gör detta ekonomisk fördelaktigt för förbundet. Dessutom så har han den insynen i förbundets verksamhet som krävs för att sätta igång på direkten.

 

Uppdraget som Projektledare kommer innebära att strukturera upp arbetet på kansliet, ta fram rutiner och riktlinjer för förbundets verksamhet, samt inventera vad för material och avtal förbundet har idag. Dessutom kommer Sammi avlasta styrelsen i olika projektarbeten som exempelvis utveckling av tävlingsverksamheten, igångsättande av vision-värdegrundsarbete och utveckling av marknadsföring & sponsring.
- Kommunikation är ett av ledorden i hans arbete.

Arbetsbelastningen på kansliet kommer att jämnas ut och innebära en ökad service till er medlemmar, med flera, där ambitionen är snabbare svarstider av inkomna ärenden per telefon, e-post & facebook. Styrelsen planerar att även anställa fler på kansliet till hösten.

 

- Vi behöver intensifiera det operativa arbetet för att skapa de förutsättningar som krävs och efterfrågas av medlemmar, samarbetsorganisationer och i samhället generellt. Anställningen är därför i linje med styrelsens arbetsplan som förbundsmötet fastställde tidigare år, samt vår käre Generalsekreterares ambition och vilja av att träda i pension till årsskiftet.


Vid eventuella frågor om anställningen, kontakta undertecknad.

 

Med Vänliga Hälsningar,

Johan Nilsson
Ordförande
Svenska Taekwondoförbundet

Telefon (privat): 070-621 17 20
E-mail: This is a mailto link

Skribent: Johan Nilsson - Ordförande
Epost: This is a mailto linkPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....