Hoppa till sidans innehåll

Förbundet söker Utbildningsvärdar

22 SEP 2015 13:00
Under hösten kommer det att arrangeras fyra stycken utbildningstillfällen, en i varje region, där man har möjlighet att introduceras till domaryrket som ny domare eller som befintlig domare ta del av nya regler och uppdatera sig på det senaste från WTF.
  • Skapad: 22 SEP 2015 13:00

Dessutom kommer det hållas en systemutbildning inom både Taekoplan och Daedo, samt ett träningsmatch event dagen efter där samtliga deltagare har möjlighet att träna på de ny-inlärda kunskaperna. 

Till dessa eventet söker vi föreningar som vill/kan agera som utbildningsvärdar. Svenska Taekwondoförbundet kommer sända ut 2-3 utbildare per event för att genomföra utbildningarna, men behöver uppbackning och stöd lokalt med följande: 

  • 1 st Konferensrum/rum med biosittning för upp till 20 pers och med tillgång till projektor
  • 1 st Grupprum för upp till 6 pers och med tillgång till projektor
  • Taekwondo/träningslokal för träning av handsignaler Lördagen 13:00-17:00
  • Sporthall på Söndagen för träningsmatcher mellan kl 13:00-18:00
  • Bokning av hotell för utbildningsledare i anslutning till området
  • Förberedelse av träningsmatchutrustning såsom datorer, TV-skärmar, daedo västar, taekwondo mattor, el, ljud, mikrofon och avspärrning

 

Utbildningsvärden ska även ordna med förmiddagsfika/lunch/eftermiddagsfika till reducerade priser och upprätthålla kioskverksamhet med lättare matförsäljning under träningsmatcheventet. 

 

Utbildningarna ska arrangeras enligt följande: 

Region Syd - 17-18 okt
Region Väst - 14-15 nov
Region Öst - 5-6 dec

 

Till detta utgår kostnadsersättning från Svenska Taekwondoförbundet via Idrottslyftet. För att ansöka om att stå som Utbildningsvärd för något av tillfällena i höst så ber vi er återkomma med en specifikation på att ovannämnda krav tillgodoses och till vilken kostnad. Ansökan görs sedan via Idrottslyftsapplikationen och den värden i respektive region som uppfyller samtliga krav till ett kostnadseffektivt pris, tilldelas uppdraget.

 

Deadline för intresseanmälan är Tisdag 29 sept kl 23:59, besked lämnas från förbundet senast Torsdag 1 okt kl 12:00 till respektive förening via idrottonline.

 

Med Vänliga Hälsningar, 

Arto Ala-Hävälä och Sammi Kaidi

Skribent: Sammi Kaidi - Projektledare
Epost: This is a mailto linkPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: This is a mailto link