Hoppa till sidans innehåll

Förbundet söker en projektassistent för Skolidrott

21 AUG 2015 14:00
Förbundet söker en projektassistent på 40% för att genomdriva projektet ”Taekwondo som skolidrott” under perioden 26 augusti-31 december. Lönen är på 10 000 kr/mån och arbetsuppgifterna är administration, marknadsföring, kommunikation & organisation.
  • Skapad: 21 AUG 2015 14:00

De grundläggande kraven är minst 20 år, bosatt i Stockholm, kunna föra sig mycket väl i svensk tal och skrift, i nivå med högskolebehörighet i svenska, samt allmän kunskap och intresse inom journalistik, marknadsföring eller utbildning och gärna aktiv som taekwondoelev.

Arbetet kommer innebära resor och obekväma arbetstider och kräver således flexibilitet och hög stresstålighet. 

Uppdrag
Tjänstens uppdrag är att starta upp organisation och ansvara för projektet ”Taekwondo som Skolidrott”. Instruktörer och skolor ska rekryteras. Marknadsföra projektet med målet att få in 500 skolelever i åldern 10-19 år. Administrera och organisera träningsläger och instruktörsutbildningar. Planera träningar och utvärdera projektet.

Ansökan
Då projektet fick finansieringen beviljad sent, är det kort om tid. Tjänsten kommer beslutas 25 augusti av förbundsstyrelsen och arbetet startas senast 1 september.

Skicka ansökan snarast in till förbundets kansli på adressen This is a mailto link. Helst innan 24 augusti. Så snart vi har en lämplig kandidat kommer tjänsten tillsättas.

Förbundets Vice Ordförande Ji-Pyo Lim är ansvarig för skolidrottsprojektet. 

 

Med Vänliga Hälsningar, 

Sammi Kaidi
Projektledare 

Skribent: Sammi Kaidi - Projektledare
Epost: This is a mailto linkPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....