Hoppa till sidans innehåll

Förbundet träffar den Koreanska ambassaden i Sverige

17 MAR 2015 16:09
Svenska Taekwondoförbundet och Korea University Taekwondo Federation(KUTF) har undertecknat ett gemensamt samarbetsavtal för att utveckla relationen och främja utbytet av Taekwondo, både som idrott, kultur och vänskap med varandra.
  • Skapad: 17 MAR 2015 16:09

Efter möte med Kukkiwons president i förra veckan i Seoul, om olika projekt i Sverige, tillsammans med andra frågor, hade Förbundets ordförande Emir Dizdarevic ett återkopplingsmöte med den koreanske ambassadören Mr Son och representanter från Kukkiwon på den Koreanska ambassaden i Stockholm måndag 16 mars.

Det diskuterades om förbundets långsiktiga vision och framtida satsningar inom utbildning, förbundsutveckling och poomsae. Ett arbete som är tänkt att utföras i nära samarbete med förbundet, Kukkiwon och Koreanska ambassaden i Sverige.

Mötet på den Koreanska ambassaden i Stockholm är en direkt uppföljning på det avtal som förbundet signerat med organisationerna Korea University Taekwondo Federation och Asia University Taekwondo Federation i förra veckan. 

 

Fantastiskt att även Koreanska ambassaden i Sverige nu är delaktiga i processen av att skapa förutsättningar för att fullfölja avtalsåtagandena mellan parterna.

IMG_2583
Möte med Kukkiwons president i Seoul.


IMG_2605
Återkopplingsmöte med den koreanske ambassadören i Stockholm


IMG_2606
Representanter från Kukkiwon på plats i Sverige efter förbundets besök i Korea.


Svenska Taekwondoförbundet kommer påbörja arbetet med en konkret handlingsplan utifrån både olika behov och önskemål samt skapa olika förutsättningar för att genomföra olika projekt inom ramen för avtalet.

Skribent: Sammi Kaidi
Epost: This is a mailto linkPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....