Hoppa till sidans innehåll

Information inför Svenska Cupen 2

26 OKT 2015 13:48
Varmt välkomna till Svenska Cupen 2 i Åkersberga, Stockholm. Tävlingen kommer arrangeras av Österåkers Taekwondo Klubb tillsammans med Svenska Taekwondoförbundet och vi ser framemot att välkomna Taekwondo Sverige till förbundets andra av tre deltävlingar i årets Elitserie.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:46

I förbundets kalender hittar du inbjudan och information om när tävlingen hålls, vart i Åkersberga och annat som är bra att känna till. Tävlingen startar kl 09:00 i Åkersberga Sporthall. 

Notera att, Team meeting & Invägning ändrats från Scandic Täby till Åkersberga Sporthall av arrangör och att Daedo Elektroniska sockor inte kommer finnas till försäljning i hallen. 


Inför Svenska Cupen 2 kommer vi tillåta viktklassbyte på plats
Detta kan endast göras under invägningstiden på Fredagen mellan kl 17:00-20:00 och vi gör det mot en kostnad av en ny startavgift från berörd tävlande/klubb på plats till arrangörsförening. Viktklassbyte påverkar inte ranking och används även på större internationella tävlingar idag. 


Team Meeting kommer ersätta Coachmötet
Nytt för i år är att förbundet kommer bjuda in samtliga coacher/klubbledare för Team Meeting på Fredagen, dagen innan tävling, för att informera om gällande tävlingsregler, arrangemanget och där man som ledare kan få ställa de frågor som man vill ha svar på, innan arrangemanget, till arrangör, huvuddomare, systemansvariga och förbundet. Förhoppningsvis minimeras eventuella oklarheter inför tävlingsdagen.

Notera att mötet kommer hållas i Åkersberga Sporthall kl 18:00-18:30 eller 19:30-20:00 och anmälan till Team Meeting görs i förväg till följande länk: https://formogr.am/RyUAx0smow
Coachmötet på tävlingsdagen kommer därför att ställas in!

Daedo elektroniska västsystem tillhandahålls av arrangör
Kommer användas för seniorer, juniorer, kadetter och miniorer - för alla!
Behöver du köpa daedosockor, så görs detta via www.logama.se i god tid innan tävlingen. Förbundet tar inte ansvar för om leverantörer inte har sockor inne på lager eller att tävlande ej har skydd på grund av sen beställning. Beställ idag!

Det senaste inom Daedo är E -hälstrumpor som kan användas tillsammans med fotskydd. Dessa E- hälstrumpor är försedda med en extra sensor. 


Officiell hotellpartner till Svenska Cupen 2 är Scandic Täby
Boka era rum via Scandic Täby.  

 

Arrangörsföreningen Österåkers Taekwondo Klubb och Svenska Taekwondoförbundet ser framemot ett fantastiskt arrangemang i Åkersberga, Lördag 31 okt med entusiatiska domare och tävlingsfunktionärer. 


Vid eventuella frågor kring arrangemanget, ber vi er kontakta Behzad på This is a mailto link


Med Vänliga Hälsningar, 

Patrick Karlsson, Michael Brännback, Behzad Alinasab, Hatef Darabi, Ania Martinsson och Sammi Kaidi.

 

Fightnumbers per team

Drawsheet

 

Coacher som har tävlanden vars motstånd saknas, kommer bli meddelade per epost via tpss.eu.

Skribent: Sammi Kaidi
Epost: This is a mailto linkPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....