Hoppa till sidans innehåll

Uppföljningsläger för Poomsaelandslaget och domarkåren i Alicante, Spanien

22 APR 2014 20:34
Ytterligare fördjupning i teknik och utförande för medlemmar ur det svenska Poomsaelandslaget och den svenska domarkåren. Det är resultatet av ännu ett fyradagars träningsläger med flerfaldige världsmästaren respektive världsmästarinnan Master Jeong Cheol Kim och Laura Kim Kim.
  • Uppdaterad: 26 JUN 2015 11:46

I januari var medlemmar ur det svenska Poomsaelandslaget och domarkåren på ett fyradagars träningsläger under ledning av den flerfaldige världsmästaren respektive världsmästarinnan Master Jeong Cheol Kim och Laura Kim Kim i Alicante, Spanien.

Under påskveckan, mellan den 14/4 – 21/4, var det dags för en uppföljning. Förutom Abtin, Lotta, Josef, Katherine och Joanna deltog också Rebecka och Hannes denna gång. Träningslägret pågick i fyra dagar och under de övriga dagarna fördjupade deltagarna sig i de kunskaper de fått.

Poomsae efter Poomsae gicks igenom i yttersta detalj med utförliga och noggranna förklaringar om hur varje teknik och Poomsae i helhet utförs på bästa möjliga sätt med kraft och precision. Träningen var enormt givande och en otroligt bra förberedelse och motivation inför NM på Island, A-klass tävlingarna Danish Open och Austrian Open samt VM 2014 i Mexiko.

Vi tar med oss värdefulla kunskaper hem som kan hjälpa oss att föra svensk Taekwondo ett steg framåt och uppåt, nationellt och internationellt och placera Sverige på kartan i Taekwondovärlden!

Skribent: Josef Chiu

Svenska Taekwondounionen

Svenska ITF Förbundet

Riksidrottsförbundet

Svenska Taekwondoförbundet är en del av svensk idrott.

SISU Idrottsutbildarna

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Tillsammans för fler i rörelse

Vaccinera klubben

World Taekwondo

International Taekwon-Do Federation

Hitta oss på sociala medier
.
Svenska Taekwondoförbundet Facebook...Svenska Taekwondoförbundet Instagram

Postadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....