Hoppa till sidans innehåll

STU-suppleant meddelar avhopp

21 DEC 2020 02:03
Under söndagen den 20 dec har STU-suppleanten Stefan Glimmark meddelat att han hoppar av sina förtroendeuppdrag i grenförbundet STU och förbundet med omedelbar verkan.
  • Skapad: 21 DEC 2020 02:03

Stefan Glimmark har varit engagerad i grenförbundet Svenska Taekwondounionen som ledamot sedan 2016. Därigenom har Stefan även varit involverad i förbundet som STU-suppleant och det senaste året arbetat för att förbundet och STU ska närma sig varandra. Hans brinnande intresse har varit för att barn & ungdomar ska få möjlighet att utöva Taekwondo på lika villkor och möjligheten att få representera sitt land vid mästerskap ska avgöras av utövaren själv. Det engagemanget har han fortfarande och meddelar att han gärna stödjer svensk taekwondo i andra sammanhang.

 

- Vi har haft ett gott samarbete i förbundet, många konstruktiva samtal och högt i tak på styrelsemötena. Vi delar också en gemensam passion för att förbättra villkoren för barn & ungdomar samt elitaktiva. Tack för det Stefan och å förbundets vägnar önskar vi dig all lycka i framtiden, säger Sammi Kaidi, förbundsordförande. 

 

Med avhoppet så innebär det att STU-suppleant i förbundsstyrelsen är vakant. STU har sin ledamot kvar genom Fresia Perez och därmed är avhoppet inte lika akut att fylla. Under tiden till en lämplig tidpunkt för fyllnadsanmälan inträffar, så kommer förbundsstyrelsen föreslå till STU att adjungera in den nytillträdde kassören i STU till förbundsstyrelsen.

 

Skribent: Sammi Kaidi
Epost: This is a mailto link

Svenska Taekwondounionen

Svenska ITF Förbundet

Riksidrottsförbundet

Svenska Taekwondoförbundet är en del av svensk idrott.

SISU Idrottsutbildarna

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Tillsammans för fler i rörelse

Vaccinera klubben

World Taekwondo

International Taekwon-Do Federation

Hitta oss på sociala medier
.
Svenska Taekwondoförbundet Facebook...Svenska Taekwondoförbundet Instagram

Postadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....