Hoppa till sidans innehåll

Sökes till "Atleterna" på SVT

11 MAR 2015 12:39
Hej!

Mitt namn är Amanda och jag jobbar som castingassistent för tävlingsunderhållningen ”Atleterna” som hade premiär på SVT förra året. Nu ska vi göra en andra säsong och söker efter Sveriges bästa atleter, och därför vänder jag mig nu till er.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:25


I programmet kommer deltagarna att tävla i olika idrottsgrenar, och de som lyckas hålla sig kvar längst i tävlingen blir årets atleter! I år kommer det även förekomma långdistans – och uthållighetsgrenar. Man behöver inte behärska alla dessa grenar utan kommer att ha möjlighet att lära sig och träna innan varje tävling.

 

Nytt för i år är även att ni som förening kan nominera er egen atlet (någon från klubben eller annan idrottare), som ni tycker förtjänar en plats i programmet! Vinnarna av ”Atleterna” kommer sen ha möjligheten att ge tillbaka en del av priset till en förening de brinner lite extra för.


Vårt mål är självklart att så många av Sveriges bästa idrottsutövare som möjligt söker in. Det vi söker är alltså män och kvinnor i alla åldrar (från 18 år) som brinner för träning/sport i alla former och älskar att tävla och vinna!


Finns det någon möjlighet för er att hjälpa oss att sprida denna information till era medlemmar/instruktörer/anställda? Ni får gärna lägga ut informationen på er hemsida/Facebooksida, tipsa oss om dem ni tror skulle passa in OCH gärna nominera en person från klubben som ni anser förtjänar en plats i ”Atleterna”.

 

Om man vill ansöka till programmet så går man in på svt.se/atleterna och fyller i ett ansökningsformulär. Om du/ni vill nominera en person eller har tips på potentiella deltagare kan man maila oss direkt på This is a mailto link så tar vi kontakt med personerna direkt och kollar intresset.

 

Inspelning kommer ske under tre veckor i maj 2015, och man kommer behöva vara tillgänglig på heltid under dessa veckor. Sista ansökningsdag är 20 mars.

Jag har även bifogat en flyer/affisch som ni kan mejla vidare, lägga ut på er Facebook/hemsida, printa ut och sätta upp, eller dela ut om ni vill.

 

Stort tack på förhand, och tveka inte att höra av er om ni skulle ha några frågor.

 

Vänligen,

Amanda Ranglén

 

 

 

 

Amanda Ranglén I Castingassistent I

 

FremantleMedia Sverige AB

A:

Tegeluddsvägen 76, 115 28  STOCKHOLM

T:

+46 8 578 445 08

M:

+46 76 22 700 61

E:

This is a mailto link

W:

www.fremantlemedia.se

Skribent: Ferenc BööPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: This is a mailto link