Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Svenska Cupen 1

18 SEP 2015 17:30
Nu startar vi Svenska Cupen 1 i Helsingborg med rekord i antalet deltagare, närmare 270 st tävlanden i både Kyorugi och Poomsae! Föreningen Tian Dao har tillsammans med Förbundets Elitserieansvariga beslutat att köra tävlingen på 4 kyorugi mattor och 1 poomsae matta. Varmt Välkomna!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:45

Inför Svenska Cupen 1 så har dessutom andra justeringar gjorts i planeringen. Arrangörsföreningen har tillsammans med Helsingborgs Kommun hittat en större tävlingsarena än tidigare, vilket vi tackar dem för! Förbundet har dessutom beslutat att välkomna coacher/klubbledare till Team Meeting, dagen innan tävlingen, istället för Coachmöte på tävlingsdagen i tävlingsarenan.

Invägning och tävling kommer äga rum i GA Hallen, Gustav Adolfs gatan 24-26, 252 26 Helsingborg. Invägningen kommer pågå mellan kl 17:00-20:00 och föranmälan kan göras till This is a mailto link. Ordning bestäms utifrån de som reser längst och har flest deltagare. Tävlingen startar på Lördagen kl 09:00. 

 
Team Meeting kommer ersätta Coachmötet
Nytt för i år är att förbundet kommer bjuda in samtliga coacher/klubbledare för Team Meeting på Fredagen, dagen innan tävling, för att informera om gällande tävlingsregler, arrangemanget och där man som ledare kan få ställa de frågor som man vill ha svar på, innan arrangemanget, till arrangör, huvuddomare, systemansvariga och förbundet. Förhoppningsvis minimeras eventuella oklarheter inför tävlingsdagen. Notera att mötet kommer hållas på Scandic Nord Helsingborg (Florettgatan 41, 250 24 Helsingborg) kl 18:00-18:45 eller 19:30-20:15 och anmälan till Team Meeting görs i förväg till följande länk: https://formogr.am/4OuspXaBwn 
Coachmötet på tävlingsdagen kommer därför att ställas in!

Daedo elektroniska västsystem tillhandahålls av arrangör
Kommer användas för seniorer, juniorer och kadetter. Miniorer kommer köra med traditionella västar som arrangören inte tillhandahåller, utan där varje spelare får ta med sig sin egen skyddsväst. 

Försäljning av Daedo sockor och Daedo hälstrumpor kommer att ske på plats, men endast i begränsat antal. Kontanter eller Swish är de betalnings möjligheter som erbjuds.

Det senaste inom Daedo är E -hälstrumpor som kan användas tillsammans med fotskydd. Dessa E- hälstrumpor är försedda med en extra sensor. 


Inbjudan på förbundets hemsida har uppdaterats. Se kalendern för mer information. 

 
Arrangörsföreningen Tian Dao och Svenska Taekwondoförbundet ser framemot ett fantastiskt arrangemang i Helsingborg, Lördag 26 sept med entusiatiska domare och tävlingsfunktionärer. 

Vid eventuella frågor kring arrangemanget, ber vi er kontakta Gibbe på This is a mailto link


Med Vänliga Hälsningar, 

Patrick Karlsson, Michael Brännback, Gibriel Jatta, Lennart Arvidsson, Ania Martinsson och Sammi Kaidi.

 

Lottning för poomsae finner du här.

Matchstegar för kamp. 

Deltagarlista med fightnr.

Skribent: Sammi Kaidi - Projektledare
Epost: This is a mailto linkPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....