Hoppa till sidans innehåll

WTF licens 2014

16 DEC 2013 22:52
Fr.o.m. januari 2014 ska alla klubbar själva ansvara för beställning och förnyelse av WTF Global Licence via egna registrerade administratörer. Moment 1 är att registrera en administratör för varje förening som har behov av WTF Global Licence. Det är administratören som i sin tur själv ansvarar för föreningens samlade WTF Global Licence.
 • Skapad: 16 DEC 2013 22:52

Alla utövare och ledare som deltar på WTF / ETU arrangemang måste ha en  WTF Global Licence fr.o.m. 2014 med start Trelleborg Open.

Enda sättet för klubbar 2014 att ansöka om nya licenser eller förnya gamla licenser är att er egen förening har en administratörslicens som ni måste ansöka för omgående.


Det är bara en licensierad administratör som är registrerad på en till förbundet ansluten förening som har rätt att ansöka eller förnya licenser!! 

 

Det krävs en personlig licens för varje tävlande och ledare (officiella)  vid deltagande på officiella turneringar över hela världen. 2014 behöver alla deltagare (tävlande och officiella) en WTF GAL-licens (Global Athlete Licens) för att anmäla sig till WTF och ETU sanktionerade tävlingar samt mästerskap..
 
1 ) Globalt Athlete ( GAL ) och global officiella ( GOL ) licens .
 
Alla Idrottare och officiella som deltar på WTF och kontinentala förbunds sanktionerade tävlingar av  ( PATU , AFTU , ETU , ATU och OTU ) måste registreras med en GAL fr.o.m. 1 januari 2014 .
 
En godkänd WTF GAL-licens krävs för att tävla i sådana officiella evenemang. Man behöver uppvisa sin licens på plats vid invägning för att få delta på dessa evenemang.
 
2 ) Turneringar där WTF global licens krävs.
 
WTF sponsrade mästerskap: t.ex. WTF World Junior Taekwondo Championships i Taipei City, World Taekwondo GP , och 9: e WTF World Poomsae VM i Aguascalientes, Mexiko
 
WTF rankingpoäng Turneringar (sanktionerad) t.ex. Trelleborg Open, Korean Open och US Open
 
Av kontinental förbund (ETU) sanktionerade evenemang, t.ex. Asiatiska mästerskapen, Pan American Championships, Austrian Open Poomsae Championships, etc.

Vem behöver en WTF Licens 2014
 
Vi har förberett en presentation för att svara på denna fråga åt alla medlemmar. Använd länken nedan!

OBS: För att länken ska fungera korrekt, använd full screen mode.
 

Svensk länk till - Vem behöver licens presentation - http://prezi.com/0qjw1tlsfvy7/vem-behover-wtf-lisens/


För att arbetet med att registrera alla klubbars Admininstratörer ska vara klart i tid till januari måste klubbar som har tävlande som behöver  WTF Global Licence skicka in de nödvändiga uppgifter och dokument som krävs för registrering av ansvarig administratör  "OMGÅENDE". 

 

 WTF Global Licence hanteringen kommer inte att skötas av förbundet i framtiden. Samtliga föreningar skall själva ansvara för beställning av GAL licenser åt sina medlemmar.

 

WTF räknar med att alla klubb administratörer ska få tillgång till systemet andra veckan i januari - FÖRUTSATT ATT DE OMGÅENDE SKICKAR SIN ANSÖKAN OM ADMINISTRATÖR !!


Observera följande kostnader för administratörs licens:


1 år = 30 EUR
2 år = 55 EUR
3 år = 80 EUR
4 år = 105 EUR
5 år = 130 EUR

 

Vänligen betala in er administrations avgift till förbundet, så fort er avgift är förbundet till handa öppnas era konto så att de som ansökt om administratörs licens logga in och administrera licenserna för era respektive föreningar.

 

Inbetalning görs till PG: 962329-9

Meddelande ska vara: GALadministratör + klubbens namn

OBS För att ni ska ska kunna administrera eran GAL i framtiden måste ni skicka in uppgifter och foto på den person som i eran förening ska vara GAL- administratör. 

 

Ni måste då skicka in följande  uppgifter:

 • Scannat id foto i jpeg format. en klar och tydlig bild i minst 300dpi och   minst 2x2.5cm (236x295 pixels.)
   
 • Scannat pass i jpeg format. en klar och tydlig bild i minst 300dpi 
 •  

  Underst finns den fil ni behöver fylla i med personliga uppgifter för den person som i eran förening ska bli GAL administratör. 

   

  Ladda ner : Sweden Club Administrators form.

  Fyll i samtliga obligatoriska uppgifter i den bifogade excel-filen och se till att fylla i den noggrant så inget saknas!!

  Spara och döp den till: GALadministratör + ert klubbnamn

  Maila filen + foto + pass somgående till: This is a mailto link 

  OBS OMGÅENDE!!!


  Vänligen / Kind Regards 

  Johan Berg 

  Sports Coordinator, Swedish Taekwondo Federation 
  Mobil 0046 (0) 762 699 210
Skribent: Johan BergPostadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....