Hoppa till sidans innehåll

Information om Corona-viruset till våra medlemmar

09 MAR 2020 23:55
  • Uppdaterad: 09 MAR 2020 23:55

STF följer löpande utvecklingen gällande Coronaviruset via ansvariga myndigheter, t ex Folkhälsomyndigheten och Utrikesdepartementet. Information till medlemmar kommer att uppdateras kontinuerligt utifrån utvecklingen av smittspridning, men det är viktigt att du själv håller dig uppdaterad då situationen kan förändras snabbt.

Vi förstår att många känner oro över situationen och speciellt med alla tävlingar och läger som sker internationellt. Vi uppmanar våra medlemmar att följa riktlinjerna gällande de drabbade områdena samt stämma av med grenförbunden för vilka eventuella tävlingar eller läger som förbundet sanktionerat deltagande för. Medlemmar som nyligen har vistats i något av de drabbade länderna/regionerna rekommenderas att stanna hemma i två veckors tid efter hemkomsten.

Inför årsmötet 29 mars rekommenderar vi de ombud som har något av de symptom som 1177 listat för coronavirus, så rekommenderar vi dem att stanna hemma. Någon annan från föreningen kan verka som ombud. Vi vill även uppmana till att använda handsprit och sköta generell hygien. Vid årsmötet är det upp till var och en att bestämma om man vill hälsa med handskakning eller på annat sätt, ex. som i dojang med att buga.

Mer information

För information om utbrottet och råd rekommenderas i första hand att söka information via ansvariga myndigheter via följande källor:

 

Hälsningar

 

 

Arto Alahäivälä
GS

Skribent: Arto Ala-Häivälä
Epost: Adressen Gömd

Svenska Taekwondounionen

Svenska ITF Förbundet

Riksidrottsförbundet

Svenska Taekwondoförbundet är en del av svensk idrott.

SISU Idrottsutbildarna

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Tillsammans för fler i rörelse

Vaccinera klubben

World Taekwondo

International Taekwon-Do Federation

Hitta oss på sociala medier
.
Svenska Taekwondoförbundet Facebook...Svenska Taekwondoförbundet Instagram

Postadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....