Hoppa till sidans innehåll

Nu kallar vi till extra Förbundsstämma

29 JAN 2021 16:31
Styrelsen arbetar på uppdrag av medlemmarna och för styrelsen är nu situationen så att vi söker medlemmarnas vägledning i några viktiga frågor. Därför bjuds samtliga medlemsföreningar in till en extra förbundsstämma torsdag 11 februari.
  • Uppdaterad: 29 JAN 2021 16:31

Det handlar om styrelsens ansvar vad gäller det statliga stöden som Riksidrottsförbundet tilldelat förbundet och som förbundet sedan vidareförmedlar till grenförbunden. Det handlar även om några mindre förslag på stadgejusteringar för att tydliggöra vad som menas i stadgarna och för att möjliggöra att föreningar som är i obestånd hellre sätts på prövotid för att stödja dem att komma på bestånd igen än att de utesluts eller avhyses. Slutligen så har förbundet ca 1 milj kronor i projektstöd IF att dela ut fram till 31 oktober 2021 vilket styrelsen vill ha medlemmarnas vägledning för.

Vi vet att det kan upplevas ansträngande att samla föreningsstyrelsen, utse ombud, ta ställning till sakfrågorna och delta på en extra förbundsstämma. Vi hoppas istället att föreningen ser vår välvilja med kallelsen. Det är viktiga frågor och det är frågor som enbart medlemmarna har det avgörande mandatet. 

Extra förbundsstämman kommer äga rum Torsdagen den 11 feb kl 20:00-21:30 på Zoom och med Voteit för dagordning samt omröstning. Vi kommer behandla samtliga frågor i turordning för att sedan behandla diskussionerna kring projektstöd i särskild ordning.

Inom kort, senast torsdag 4 feb, kommer styrelsen publicera handlingarna till extra förbundsstämman. Här hittar du kallelsen. 

För att förbereda sig bäst på underlaget till förbundsstämman så rekommenderar förbundsstyrelsen att föreningen dels tar del av handlingarna när de publiceras på denna sidan och dels funderar kring vad föreningen har för behov eller utmaningar idag och vad förbundet skulle kunna stötta föreningen med.

För eventuella frågor inför extra förbundsstämman, tveka inte att maila direkt till förbundet på This is a mailto link

Anmälan till förbundsstämman görs via länk i kallelse eller genom att klicka här

Varmt välkommen.


Med vänliga hälsningar, 

Sammi Kaidi
Förbundsordförande
Skribent: Sammi Kaidi
E-post: This is a mailto link

Svenska Taekwondounionen

Svenska ITF Förbundet

Riksidrottsförbundet

Svenska Taekwondoförbundet är en del av svensk idrott.

SISU Idrottsutbildarna

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Tillsammans för fler i rörelse

Vaccinera klubben

World Taekwondo

International Taekwon-Do Federation

Hitta oss på sociala medier
.
Svenska Taekwondoförbundet Facebook...Svenska Taekwondoförbundet Instagram

Postadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....