Hoppa till sidans innehåll

Föreningskonsulent


Andreas SiggelinHejsan,

Andreas Siggelin heter jag och tog med stor vördnad i mitten på mars 2021 över jobbet från Chris Jonasson som föreningskonsulent på Svenska Taekwondoförbundet. Jag är otroligt ödmjuk inför uppgiften och ser fram emot att vara en del av den förflyttning som sker inom den svenska taekwondorörelsen i detta nu. Innan vi går vidare in på projektet Trygga Idrottsmiljöer och hur ni som förening kan engagera er vill jag presentera mig lite kort.

Född och uppvuxen på den fantastiska ön Gotland har jag en bakgrund inom lagidrottens värld, men där jag alltid sneglade på den individuella idrotten och kampsporten främst. Det fanns något med disciplinen och möjligheten att bli sedd på ett annat sätt än vad lagidrott erbjöd mig. Detta blev tyvärr aldrig verklighet utan jag blev en duglig ishockey- och fotbollsspelare. Via universitetsstudier på Coaching & Sport Management-utbildningen på Linnéuniversitetet i Växjö hamnade jag till slut som idrottskonsulent inom RF-SISUs verksamhet, där jag har varit verksam inom två olika distrikt. Idrottsintresset och viljan att vara med och förändra driver mig att finnas med och verka inom den svenska idrottsrörelsen. 

När jag inte jobbar så spenderar jag majoriteten av min tid tillsammans med min fantastiska sambo utomhus i något tält vid en sjö någonstans i Sverige. Friluftsintresset har vuxit starkare de senaste åren och tack vare pandemin får man säga har detta intresse förankrat sig i våra liv. Jag tränar även funktionell fitness för att hålla kroppen stark och redo för att ta mig an livets utmaningar, stora som små.

Vem vet, jag kanske kliver in i en taekwondo-lokal inom en snar framtid och blir hooked for life. Så passa på att bjuda in mig till er förening så fort möjligheten ges så kanske ni har en ny medlem, vem vet?

Det var lite om mig och jag hoppas att få träffa så många av er som möjligt inom en snar framtid. 


Allt gott / Andreas Siggelin - Föreningskonsulent.

This is a mailto link

0705 74 63 30

Uppdaterad: 10 JUN 2021 10:45 Skribent: Andreas Siggelin
Epost: Adressen Gömd

Svenska Taekwondounionen

Svenska ITF Förbundet

Riksidrottsförbundet

Svenska Taekwondoförbundet är en del av svensk idrott.

SISU Idrottsutbildarna

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Tillsammans för fler i rörelse

Vaccinera klubben

World Taekwondo

International Taekwon-Do Federation

Hitta oss på sociala medier
.
Svenska Taekwondoförbundet Facebook...Svenska Taekwondoförbundet Instagram

Postadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....