Hoppa till sidans innehåll

OS tröjor 2016!

04 JUL 2016 14:55
LC design har gjort en supportertröjan med Sveriges Taekwondotjejer inför OS.
  • Uppdaterad: 04 JUL 2016 14:59

Syftet med tröjan är att tjäna ihop pengar till välgörenhet och genom detta föra Taekwondosverige närmare varandra. Vi ska vara stolta att vår sport har två medaljhopp i Rio 2016. Nikita o Elin har själv varit med och valt motiv som ger dem en positiv känsla. 

Tröjan kostar endas 150kr + porto med då går 50kr/tröja till välgörenhet. Vilka organisationer har Elin o Nikita själv valt.

Elin
Jag vill att pengarna ska gå till Barncancerfonden. Det finns många anledningar, men framförallt för att barn bara borde få vara barn. Att den största sorgen är när favoritleksaken går sönder och den största smärtan är skrapsåren från fallet från cykeln. 
Det skär i hjärtat på vem som helst när ett barn drabbas av denna svåra sjukdom och värsta tänkbara för mig är att en förälder ska behöva överleva sitt eget barn.
Nikita
Jag har valt att donera pengarna till en organisation som hjälper flyktingar och är engagerade i flyktingkrisen, då jag ser detta som den mest akuta världsomspännande krisen idag. Jag har valt "Läkare utan gränser" på grund av deras humanitära medicinska ideella arbete,  politiskt och religiöst obundet. Något som är viktigt för mig är även att det endast går 10% till administrativa- och insamlingkostander och resterande 90% till det ideella ändamålet.


Tröjan kommer finns för beställning till o med 17/7 sen tar det ca 10-12dagar tills ni har tröjan. All betalning sker på faktura. Beställningarna görs på:
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
Några frågor om hela projektet mail:
This is a mailto link
Mvh
Lie
Skribent: Amanda Skurzynska
Epost: Adressen Gömd

mig

 

 

sisu

 

 

Nordic Choice Hotels


SBI Sport AB